Nederlands

Race op racesimulators via Social Deal: scheur voordelig naar de overwinning

Zoek deals in de buurt vanLeiden
Race op racesimulators via Social Deal: scheur voordelig naar de overwinning
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Racers! Start your engines! Bestuur snelle racewagens op een professioneel circuit met simracen in racesimulatoren. Stap in een simulator, pak het stuur vast en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je deelneemt aan epische races tegen andere coureurs. Of je nu een beginner bent die zijn rijvaardigheid wil verbeteren of een doorgewinterde racefanaat die zijn vaardigheden wil testen, racesimulators bieden voor elk wat wils.

 

Extra voordelig racen met Social Deal

Wat je ‘drive’ ook is, via Social Deal kun je extra voordelig racen. Scoor hier jouw deal met korting en beleef een onvergetelijke dag samen met je gezelschap. En als één sessie in de racesimulator naar meer smaakt, dan is dat geen probleem. Met deze onverslaanbare prijs kun je gemakkelijk nog een deal sluiten en samen met je vrienden nog meer plezier beleven!

4 redenen om te gaan simracen 🏁

  • Duik in een wereld van ongekend realisme 🤩 De sensatie van het rijden in een raceauto tot in de kleinste details wordt nagebootst
  • Ervaar de opwinding van autoracen zonder diep in de zakken te graven 💸 Simracen is toegankelijk en betaalbaar
  • Betreed de wereld van online racen en daag andere coureurs uit 🤝 Van informele races tot professionele competities, de competitie is altijd intens en leuk
  • Verbeter je rijvaardigheden, werk aan strategieën en ontwikkel je reactievermogen 🏎 Allemaal terwijl je geniet van een virtuele race-ervaring
Verleg je grenzen met een realistische racesimulator

Simracen op een racesimulator dompelt je onder in een virtuele wereld van hoge snelheden, realistische graphics en meeslepend geluid. Het is alsof je daadwerkelijk op het circuit bent! Met elk detail perfect gereproduceerd, voel je de adrenaline door je aderen stromen terwijl je met ongekende snelheid over deze historische circuits scheurt. Bereid je voor op een onvergetelijke race-ervaring die je naar nieuwe hoogten zal brengen!

Bij racesimulatoren kies je uit een breed scala aan raceauto’s, variërend van klassieke sportwagens tot indrukwekkende Formule 1-auto’s. Stap in jouw favoriete wagen en ervaar de sensatie van het racen op de meest nauwkeurig nagebootste circuits ter wereld, zoals het legendarische Circuit de Spa-Francorchamps, het iconische Monza circuit en de uitdagende Nürburgring. Ben je klaar om met piepende banden weg te scheuren? Bekijk hieronder een lijst met racesimulators in Nederland waar je kunt simracen: 
Racesquare

Racesquare biedt de beste racebeleving voor alle Formule 1-fans! Stap in een van de zestig racesimulatoren waar je een wereld vol adrenaline ervaart, met state-of-the-art racefaciliteiten en meeslepende simulaties. Of je nu een racefanaat bent of op zoek bent naar een unieke teambuildingactiviteit, bij Racesquare hebben ze voor ieder wat wils. Daag jezelf uit in een Formule 1-auto, begeleid door professionele instructeurs. Met wie ga jij de strijd aan?

Adrenaline Xperience

De ultieme race-ervaring wacht op je bij Adrenaline Experience. Betreed de opwindende wereld van simracen, waar een overvloed aan racebelevenissen op je wacht! Of je nu een doorgewinterde coureur bent of een beginnende racer, hier vind je jouw ultieme uitdaging. Stap in een F1 simulator en race net als Max Verstappen over de spannendste circuits. Met deskundige instructeurs, telemetrie-analyse en een drang naar verbetering, zal Adrenaline Xperience je racevaardigheden naar nieuwe snelheden tillen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en ontdek de sensatie van het racen zoals nooit tevoren!

De Pitbox

Beleef ongekende snelheid en een adrenalinekick bij De Pitbox! De simracing club met 10 verstelbare racestoelen is dé plek voor racefanaten. Wanneer jij een race boekt bij de Pitbox ga jij in het uur het volgende beleven: Kwalificeer jezelf in 18 minuten, start vanaf pole position en race in een bloedstollende 25% race. Later laad je je weer op in de foyer met een drankje en een hapje. Bij De Pitbox draait het om snelheid, competitie en plezier. Kom langs en ervaar een supervet uur op het circuit!

Race Park

Race Park biedt ervaren raceliefhebbers de ultieme simulatie-ervaring. De adembenemende sims bootsen racewagens en circuits na tot in de kleinste details. Wanneer je hier aan het simracen bent, lijkt het alsof je je echt op het circuit waant. Race tegen vrienden en collega's op bekende en minder bekende circuits, terwijl geluid- en lichteffecten en levensechte vibraties zorgen voor een onvergetelijke rush. Kies uit verschillende raceklassen, auto's en circuits voor een op maat gemaakte race-ervaring. Stap in onze sims en ervaar de sensatie van snelheid op uitdagende circuits. Race Park - waar de race-ervaring tot leven komt!

Korting op de leukste uitjes
Nog niet genoeg sensatie ervaren? Ontdek de beste dierentuin- en pretparkdeals en nog meer leuke uitjes in jouw omgeving met korting. Of je nu op zoek bent naar culturele avonturen, ontspanning in een wellnesscentrum, tickets voor attractieparken of andere leuke uitjes, Social Deal biedt de beste deals om jouw dagje uit betaalbaarder te maken. Ontdek nieuwe plekken en geniet van de vele mogelijkheden die jouw omgeving te bieden heeft. Bekijk nu onze onverslaanbare deals!