Nederlands

Bobbejaanland: gaaf dagje pretpark met voor ieder wat wils

Bobbejaanland: gaaf dagje pretpark met voor ieder wat wils
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zin in een gaaf dagje uit? Bij Bobbejaanland beleeft je hele gezelschap gegarandeerd een topdag: van thrillseekers die de spectaculairste achtbanen willen ervaren tot liefhebbers van gemoedelijkere theme-rides. En ook voor jongere bezoekertjes zijn er meer dan genoeg toffe attracties om van te genieten. Ga op pad met vrienden of familie, ontdek alle attracties en beleef de mooiste avonturen in Bobbejaanland!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in België, attractieparken in Nederland én pretparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Het park
Het park is verdeeld in allerlei themagebieden, elk met een eigen aankleding en bijpassend attractie-aanbod. Dompel je onder in het avontuur in Adventure Valley: van duistere grotten tot gevaarlijke diersoorten zoals slangen en krokodillen; je overwint het hier! In Land of Legends kun je terecht als je op zoek bent naar nóg meer sensatie. Help de Guardian of Elements om de vier natuurelementen (lucht, aarde, vuur en water) te bewaken en overwin hier spectaculaire attracties en achtbanen.
In Desperado City waan je je direct in het Wilde Westen. Je geniet hier van bijpassende gethematiseerde attracties en sfeervolle eetgelegenheden in een echt westerndorpje. Waar cowboys de scepter zwaaien in dit gedeelte, wordt Kinderland geregeerd door andere baasjes: de kinderen! In dit indoor kinderspeelparadijs van maar liefst 7000 m2 en drie verdiepingen hoog kunnen de jongste bezoekers zich helemaal uitleven. En in Mystery Bay ga je op ontdekkingstocht langs nóg meer avontuurlijke taferelen en scenario's!

4 grandioze redenen om Bobbejaanland te bezoeken:

  • Je gaat op avontuur in de meest uiteenlopende themagebieden
  • Je leeft je uit in maar liefst 50 attracties, met voor ieder wat wils
  • Je beleeft nóg meer plezier met de diverse shows en evenementen tijdens het seizoen
  • Je geniet van een prachtige natuurrijke omgeving tijdens je bezoek aan het park

Attracties

Ben je dol op achtbanen? Dan kun je je lol op in diverse gave rides! Maak kennis met de intense spinning coaster Naga Bay, waarbij je flink rondspint midden tussen de bomen. Bezoek ook zeker Fury: dit is namelijk de snelste triple-launch coaster van de Benelux! Blijf nog even hangen en stap daarna in hangende achtbaan The Dreamcatcher, waarin je een gave vlucht maakt.
Nog meer achtbaanplezier voor iedereen

Stap vervolgens in de razendsnelle Typhoon en maak een ritje in de Speedy Bob, een verrassend spannende familie-achtbaan. En vergeet ook zeker niet de nostalgische Revolution mee te pakken. Liever een rustigere achtbaan proberen om er rustig in te komen? Stap dan in de wat mildere Bob Express en ontdek de familie-achtbaan Oki Doki.

Avontuurlijke attracties

Op zoek naar meer avontuur? Veroorzaak een flinke splash bij de Wildwaterbaan, of glij in een rubberbootje van de waterglijbaan Big Bang. Zwaai al rondspinnend mee in de Sledge Hammer, of dender razendsnel door het Mexicaanse landschap in de Aztek Express.

Rustige attracties

Op zoek naar wat rustiger vermaak in Bobbejaanland? Ook daar is gelukkig meer dan genoeg keuze in. Zweef een rondje mee in de Kettingmolen, schiet als een stoere cowboy in El Paso, maak een ritje in een heuse ballon in de Balloon Race, dobber op je gemak door de wonderschone natuur in de Bootvaart of zoek het hogerop in de Flying Orca. 

Attracties met uitzicht
Liefhebbers van een mooi uitzicht maken een ritje in het iconische Reuzenrad van het park. En wil je een mooie tour maken? Stap dan in de Monorail, waarmee je door het hele park tourt. Houd je liever een oogje in het zeil in Cowboy Town? Maak dan een ritje in de Horse Pedalo, waarbij je zelf de snelheid bepaalt tijdens je tochtje door het themagebied.
Eten en drinken in het park

Heb je een flinke eetlust opgewekt na al je avonturen en belevenissen in het park? Gelukkig vind je in Bobbejaanland genoeg gelegenheden om een lekker hapje en drankje te scoren. Geniet van een smakelijk ontbijtje, zoete tussendoortjes en een fijne lunch. En voor de grote trek kun je onder andere kiezen uit pizza’s, hamburgers, frites, chicken wings en diverse specialiteiten van de grill zoals braadworst, pulled pork- en pulled chickenburgers.

Voordelig uit eten in de buurt van Bobbejaanland

Wil je na je bezoek aan het pretpark nog even nagenieten van alle belevenissen onder het genot van een goed diner? Kies voor een volwaardige afsluiter en ga uit eten bij een van de vele restaurants in de buurt van Bobbejaanland. Via Social Deal ga je extra voordelig uit eten in de omgeving van het attractiepark!